preskoči na sadržaj

Osnovna škola Frana Krste Frankopana Brod na Kupi

Login
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Letak UZ Bobovac

DEŽURSTVO UČITELJA

Klikni dežurnog :)

Noć knjige

Radionice održane za Noć knjige pogledajte na sljedećem linku:

BRINI O SEBI - BUDI DOBRO - PROŽIVI KOVID

Pogledajte brošuru o COVID 19 pandemiji te kako se nositi s istom. Također, ovdje možete pronaći brojeve telefona u kriznim situacijama.

 

PROJEKT IGRA

U školskoj godini 2017./2018. igrat ćemo se i učiti. I dok učimo igrat ćemo se i dok se igramo učit ćemo, a sve zbog ovogodišnjeg školskog projekta ,,IGRA''.

PROJEKT GLOBE

U školskoj godini 2013./14. u našoj školi započela je djelovati GLOBE grupa pod vodstvom učitelja geografije Branimira Arbanasa. Tijekom godine počela su prva mjerenja oblaka, nabavka opreme za ostala mjerenja te je škola sudjelovala na GLOBE županijskoj smotri u Jastrebarskom. U proljeće 2014. postavljenja je meteorološka kućica u dvorištu škole koja omogućuje svakodnevno mjerenje temperature.

UZ BOBOVAC

MAŠKARE

PRIJEVOZ UČENIKA

7:15 Grbajel (Brod na Kupi)
7:25 Gusti Laz (Pilana)
7:35 Ložac
7:45 Mala lešnica (Homer)
7:50 Zamost Brodski
Pripremi se za potres!

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 10. 2011.

Ukupno: 146208
Ovaj mjesec: 656
Ovaj tjedan: 129
Danas: 18
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBILJEŽAVANJE DANA ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE
Autor: Snježana Krizmanić, 25. 10. 2014.

U petak, 17.10. 2014.godine, učenici nižih razreda, obilježili su Dane zahvalnosti za plodove Zemlje posjetom pekari u Brodu na Kupi.


U pekari nas je dočekala pekarica, gospođa Marica. Srdačno nas je pozdravila i dočekala s veseljem. Ispričala nam je kako se rade kruh, peciva i ostali krušni proizvodi. Naučili smo koji su sastojci potrebni za pripremu kruha: sol, brašno, kvasac i mlaka voda. Tamo smo vidjeli veliki mikser koji te sastojke miješa, toplu  prostoriju u kojoj se tijesto odmara i veliku peć u kojoj se peče kruh. Prije odlaska svatko od nas dobio je ukusno pecivo.

   Nakon odlaska iz pekare, u našim su nosićima ostali ugodni mirisi tek ispečenoga mirisnoga kruha.

Paola Merkaš, 2. razred

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju