2022-03-02 12:48:34

Maškare u Školi

U utorak 1. ožujka 2022. u Osnovnoj školi Frana Krste Frankopana u Brodu na Kupi održane su maškare uz glazbenu pratnju voditelja Damira Zagoršćaka, učitelja Glazbene kulture.

Maskirane učenike od 1. do 8. razreda ocjenjivao je žiri koji se sastojao od učiteljica Matematike-Nikoline Šneler, Engleskog jezika-Andree Eve Magaš i Hrvatskog jezika-Ane Derenčinović Shala.  Maske su se uz pregršt pjesme i plesa natjecale u tri kategorije: za najbolji kostim-masku, za najaktivniju tj. najostvareniju ulogu maske te najboljeg pjevača-izvođača  u sklopu karaoka.

U glazbenom izričaju istaknuo se je učenik Renato Z. koji je uvjerljivo pomeo konkurenciju. Nagradu za najveseliju i najaktivniju masku osvojila je maska vjeverice koju je utjelovio učenik  učenik Valentino R. dok je učenica Eva Marija osvojila nagradu za najljepši kostim. Maškarama su se pridružili i vrtićarci koji su osvojili pregršt slatkiša kao skupna maska.

Svim natjecateljima podijeljene su utješne nagrade u obliku slatkiša i čokolade, a ostalim maškarama želimo više sreće dogodine.

 

                                               Učiteljica Hrvatskog jezika Ana Derenčinović Shala


Osnovna škola Frana Krste Frankopana Brod na Kupi