2021-09-09 18:15:01

Posjet Učeničkoj zadruzi Bobovac

Kao i mnoge škole i vrtići prijašnjih godina i ovu su školsku godinu OŠ Frana Krste Frankopana u Brodu na Kupi i njezinu Učeničku zadrugu Bobovac u četvrtak 9. rujna 2021. posjetila  djeca dječjeg vrtića „Zlatna ribica“ iz Kostrene u pratnji odgajateljica.

Zadrugu je posjetilo dvadeset i dvoje djece. Djeca su bila podijeljena u dvije grupe: jedna je grupa obišla  Medvjeđu stazu u pratnji učiteljice Marije Tonković, prilikom čega  su, osim same Medvjeđe staze, djeca mogla razgledati i školski voćnjak. Za to vrijeme druga je grupa razgledavala proizvode Učeničke zadruge  Bobovac, a voditeljica Učeničke zadruge  Bobovac i učiteljica Prirode i Biologije Nikolina Gotovac predstavila je Zadrugu i proizvode te način izrade istih. Nakon upoznavanja s proizvodima djeca su imala priliku razgledati proizvode i kupiti ih.

Završetkom razgledavanja pripremljena je zakuska kako bi naši mali posjetioci proizvode mogli i degustirati, čime su bili oduševljeni. Slijedilo je uživanje u prirodi i šetnja po svježem zraku.

Nikolina Gotovac, voditeljica UZ Bobovac


Osnovna škola Frana Krste Frankopana Brod na Kupi